Årets kommitté

Hej, jag heter Molly Fagergren, är 19 år och bor på Öland. Jag tillhör Torslunda lokalavdelning där jag fram till årets årsmöte har suttit som Vice ordförande, jag är även aktiv i ungdomsgruppen där. Jag jobbar inom LSS i Kalmar Kommun, närmare bestämt på en servicebostad för funktionsnedsatta.

Om jag räknar med årets vintermöte så blir det mitt femte, det är svårt att sluta åka när man väl börjat. För mig betyder vintermötet väldigt mycket, det ger mig tid till funderingar och reflektioner, det ger mig tid till återhämtning men också en tid i en otrolig gemenskap med Gud och människorna som deltar under lägret. I år ser jag fram emot att träffa alla deltagare och så hoppas jag att det tema vi har valt kan skapa viktiga, härliga, utvecklande, utmanande, roliga och svåra diskussioner. Jag längtar också efter lek, skratt och goa människor. Att få fira in det nya året på Tallnäs stiftsgård kan inte gå fel i det sällskap som jag kommer ha.

Jag älskar att lära känna nya människor, att hjälpa människor som behöver, att bara vara för mig själv men framförallt att umgås med mina vänner. Jag sjunger lite då och då, hänger rätt mycket på sociala medier och planerar lite olika saker åt Svenska Kyrkans Unga i Växjö Stift. Jag har ett gosedjur som heter Gösta, det är ett mjukisdjur format som en flodhäst. Hoppas att ni kommer på vintermötet så att ni kan träffa honom. Det ska bli så kul att träffa dig!!!

Hej, jag heter Clara Olsson, är 21 år och bor i Lund. Jag kommer ifrån Maria Magdalena lokalavdelning i Lunds Östra Stadsförsamling där jag även arbetar lite. Detta blir mitt andra vintermöte och jag tycker det ska bli superroligt att uppleva ett vintermöte tillsammans med alla fantastiska växjöstiftare. Jag hoppas på nya möte, spännande diskussioner och ett alldeles, alldeles underbart nyårsfirande!

När jag inte reser norrut för att planera VM tycker jag om att lägga pussel, ta hand om mina blommor, pyssla och dricka te. Jag är väldigt bra på att städa och ordna överallt utom hemma hos mig själv, men även väldigt bra på att trilla. Men jag lovar att jag ska hålla mig hel (och ren) till vi ses i december!

Hej, jag heter Håkan Runnsjö, är 24 år och bor i Oskarshamn. Jag tillhör Oskarshamns lokalavdelning!
Detta vintermöte kommer att bli mitt fjärde jag åker på! Jag är extremt taggad på att äntligen få sitta med och planera ett vintermöte! Under lägret  hoppas jag att få träffa både nya och gamla deltagare och att det kommer bli en massa intressanta diskussioner så att man får dela med sig av varandras erfarenheter! Men det bästa av allt som jag ser fram emot är att få åka till Tallnäs och Vintermötet.

När jag inte sitter och planerar VM så lagar jag gärna mat då jag jobbar som kock, spela med mina kompisar ,åka ut på spontana äventyr som gärna involverar friluftsliv med mycket fiske.

Jag har väldigt många dolda talanger. Jag är väldigt duktig på att minnas dem mest onödigaste sakerna tex vad just du hade på dig på förra årets vintermöte! En annan sak är att jag är duktig på att knyta slipsar. Om du inte kan men vill lära dig så kommer jag att ha en slipsknutar skola på VM som du jättegärna får komma på!

Hej, jag heter Christer Sjögren, är 35 år och bor i Vetlanda. Just nu tillhör jag Vetlanda som är en vilande lokalavdelning. Under största delen av min aktiva del i SKU har det varit min hemförsamling i ”KUdden” i Två Systrars i Kalmar och passerade även ”Kuggen” i Lindsdals utanför Kalmar innan det blev flytt.

Jag har åkt på många vintermötet och det är väldigt roligt; det är därför det blivit så många. Hur många kan jag dock inte avslöja riktigt än eftersom det är din grej att gissa, men det gäller alla typer från det minsta till det största.

Det bästa inför årets VM är att få vara med och skapa goa förutsättningar för möten med nya människor, skämma ut sig i roliga lekar, få skratta med allt gott folk och göra detta till det mest episka VM som skådats. Jag har träffat vänner för livet här och det kommer du också att göra.

Mitt största intresse är att träna ju-jutsu, även om jag tyvärr har dåliga möjligheter till det just nu, musik tar upp en stor del av mitt liv. Jag är en äventyrlig person som gillar när det är fart och fläkt. Tycker om överraska människor i min närhet och kan dyka upp för ett besök när de minst anar det.